Monday, 8 October 2012

I Love MUET !!!



Hai, kawan-kawan ... Korang tahu tak aku happy sangat-sangat hari ni... Nak tahu kenapa??? Sebab aku dapat band 4 untuk exam MUET... Even trial je, tapi aku dah excited sangat-sangat sebab aku dapat achieve target aku.. Sebelum start exam pun aku dah target band 4 dah untuk exam MUET ni.. Tak sangka pulak memang dapat.. Hehe.. Dan, InsyaAllah, aku nak target lebih lagi untuk exam yang sebenar.. Band 5...  Nak target band 6 rasa macam mustahil je sebab teacher aku sendiri cakap yang susah untuk dapat band 6 ni.. Even cikgu bahasa Inggeris pun susah nak dapat band 6... So, aku tak berani sangat la nak cabar diri aku untuk tu.. Aku rasa band 5 ni dah mencabar sangat dah pun... So, band 5 je dah cukup.. Kalau dapat lebih, alhamdulillah.. So, for the conclusion, I love English sooooo much... So do MUET as MUET is also part of english..( rasa macam tunggang-langgang je ayat aku ni.. Hehe..


I LOVE MUET


Thanks sudi baca entry saya... Suka??? Like je.. Hehehe

No comments:

Post a Comment